Tehtävien järjestäminen

Voit muuttaa tehtävien järjestystä tai siirtää niitä listasta toiseen.

Lataa Google Tasks ‑sovellus Android-puhelimelle.

Tehtävien järjestyksen muuttaminen

Tärkeää: Voit muuttaa tehtävien järjestystä valitsemalla lajitteluvaihtoehdoksi "Oma järjestys". Valitse listan alareunan navigointivalikosta Lajitteluperuste ja sitten Oma järjestys.
  1. Avaa Google Tasks ‑sovellus Tasks.
  2. Kosketa tehtävää pitkään.
  3. Siirrä tehtävä haluamaasi paikkaan.
Vinkki: Voit myös järjestää tehtävät uudelleen viimeaikaisten tähtien perusteella. Valitse listan alareunan navigointivalikosta Lajitteluperuste ja sitten Äskettäin tähdellä merkityt.

Tehtävien lajittelu määräpäivän mukaan

1. Avaa Google Tasks ‑sovellus Tasks.
  2. Valitse listan alareunan navigointivalikosta Lajitteluperuste ja sitten Päivämäärä.

Tehtävän siirtäminen toiseen listaan

1. Avaa Google Tasks ‑sovellus Tasks.
  2. Napauta siirrettävää tehtävää.
  3. Napauta yläreunasta listan nimeä.
  4. Valitse lista, johon haluat siirtää tehtävän.
  5. Sulje tehtävä valitsemalla Takaisin Takaisin.

Vinkkejä:

• Et voi siirtää toistuvia tehtäviä toiseen listaan.
  • Voit valita listan nimen, kun klikkaat tehtävän vierestä Tehtävän asetukset Lisää.

Tehtävälistojen uudelleenjärjestäminen

1. Avaa Google Tasks ‑sovellus Tasks.
  2. Valitse vasemmasta alareunasta Lista .
  3. Kosketa pitkään listaa, jonka haluat siirtää.
  4. Siirrä lista haluamaasi paikkaan.

Odottavien tehtävien tarkistaminen listasta

1. Avaa Google Tasks ‑sovellus Tasks.
  2. Napauta listaa, jonka odottavat tehtävät haluat tarkistaa.
  3. Lajittele lista määräpäivän mukaan. Keskeneräiset tehtävät näkyvät ylhäällä Aiemmat-kohdassa.

Vinkkejä:

• Tehtävät, joissa on päivämäärä, näkyvät myös Google Kalenterissa.
  • Voit tarkistaa kaikki keskeneräiset tehtävät 365 viime päivän ajalta Google Kalenterista kuluvan päivän kohdalta.

Valmiiden tehtävien näyttäminen tai piilottaminen

1. Avaa Google Tasks ‑sovellus Tasks.
  2. Valitse sopiva vaihtoehto:
    • Näet valmiit tehtävät napauttamalla alanuolta Valmiit-kohdan vierestä.
    • Voit piilottaa valmiit tehtävät napauttamalla ylänuolta Ylänuoli.