Utilitzar el tema fosc a Google Tasks

Per consultar les tasques més fàcilment a Google Tasks, pots canviar el tema de fons.

Activar el tema fosc

Important: el tema fosc per a Tasks està disponible a Android 7.0 i en versions posteriors.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, toca Tasks Tasks.
  2. A la part superior dreta, toca la teva foto de perfil.
  3. Toca Configuració i, a continuació, Tema i, a continuació, Fosc.

Consell: per canviar el tema del widget i de les notificacions de Tasks, gestiona la configuració de la pantalla i de la visualització d'Android.

Recursos relacionats

true
Millora la teva eficàcia gràcies a l'aplicació Google Tasks

Instal·leu-la des de Play Store si teniu un dispositiu Android o des de l'App Store si teniu un dispositiu iOS.