Rapporter tildelte gjøremål som nettsøppel

Gjøremål du blir tildelt via delte plattformer, for eksempel rom eller dokumenter, kan du rapportere som nettsøppel.

Når du rapporterer et tildelt gjøremål som nettsøppel, blir det

• fjernet fra den personlige listen din
  • ikke lenger tilordnet deg i det delte området

Rapporter tildelte gjøremål som nettsøppel i Google Huskeliste

1. Gå til Gmail, Kalender, Chat, Disk eller en fil i Google Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner.
  2. Klikk på Huskeliste Tasks i sidepanelet til høyre.
  3. Klikk på gjøremålet du vil rapportere.
  4. Klikk på Åpne menyen Mer til høyre for gjøremålet.
  5. Klikk på Rapporter som nettsøppel og så Rapporter som nettsøppel.

Rapporter tildelte gjøremål som nettsøppel i Google Kalender

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Klikk på gjøremålet du vil rapportere, i kalenderrutenettet.
  3. Klikk på Alternativer Mer øverst til høyre i gjøremålet.
  4. Klikk på Rapporter som nettsøppel og så Rapporter som nettsøppel.

Tips: For å rapportere et tildelt gjøremål som nettsøppel kan du bruke hurtigtasten !.