Prioritera uppgifter med stjärnor

Det går att lägga till en stjärna för viktiga uppgifter.

Markera uppgifter med en stjärna

1. Öppna Gmail, Kalender, Chat, Drive eller en fil i Google Dokument, Kalkylark eller Presentationer.
  2. Klicka på Tasks Tasks till höger.
  3. Klicka på Lägg till i stjärnmärkt till höger om en uppgift.

Tips!

• På listan Stjärnmärkt kan du även skapa en stjärnmärkt uppgift och välja dess primära lista.
  • Ta bort en uppgift från listan Stjärnmärkt genom att klicka på Ta bort från Stjärnmärkt Stjärna.

Hantera stjärnmärkta uppgifter

Så här hittar du stjärnmärkta uppgifter:

1. Öppna Gmail, Kalender, Chat, Drive eller en fil i Google Dokument, Kalkylark eller Presentationer.
  2. Klicka på Tasks Tasks till höger.
  3. Klicka på nedåtpilen Rullgardinsmeny följt av Stjärnmärkta uppgifter .

Ändra ordning på dina stjärnmärkta uppgifter genom att klicka på Mer Mer.

• Klicka på Datum om du vill sortera efter slutdatum.
  • Om du vill sortera efter stjärnmärkt tid klickar du på Nyligen stjärnmärkt.

Så här ändrar du den primära listan för en stjärnmärkt uppgift:

1. Klicka på uppgiften följt av Lista .
  2. Välj önskad lista på rullgardinsmenyn.

Tips!

• Det går inte att ändra stjärnmärkta uppgifters ordning manuellt på listan Stjärnmärkt.
  • Du hittar dina slutförda stjärnmärkta uppgifter i deras primära listor.