Prioritzar tasques amb estrelles

Pots afegir una estrella a les tasques importants.

Marcar tasques amb una estrella

1. Ves a Gmail, Calendar, Chat, Drive o un fitxer de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google.
  2. A la dreta, fes clic a Tasks Tasks.
  3. A la dreta d'una tasca, fes clic a Afegeix a Destacades .

Consells:

• A la llista Destacades, pots crear una tasca destacada i seleccionar la llista principal de la tasca.
  • Per suprimir una tasca de la llista Destacades, fes clic a Suprimeix de Destacades Destaca.

Gestionar les tasques destacades

Per trobar les tasques destacades:

1. Ves a Gmail, Calendar, Chat, Drive o un fitxer de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google.
  2. A la dreta, fes clic a Tasks Tasks.
  3. Fes clic a la fletxa avall Fletxa de menú desplegable i, a continuació, Tasques destacades .

Per reordenar-les, fes clic a Més Més.

• Per ordenar-les per data de venciment, fes clic a Data.
  • Per ordenar-les pel moment en què s'han destacat, fes clic a Destacades recentment.

Per canviar la llista principal d'una tasca destacada:

1. Fes clic a la tasca i, a continuació, Llista .
  2. Al menú desplegable, selecciona la llista que vulguis.

Consells:

• A la llista Destacades, no pots reordenar manualment les tasques destacades.
  • Les tasques destacades que s'han completat es troben a les seves llistes principals.
true
Millora la teva eficàcia gràcies a l'aplicació Google Tasks

Instal·leu-la des de Play Store si teniu un dispositiu Android o des de l'App Store si teniu un dispositiu iOS.