Tähdellä merkittyjen tehtävien priorisointi

Voit merkitä tärkeät tehtävät tähdellä.

Tehtävien merkitseminen tähdellä

1. Avaa Google Tasks ‑sovellus Tasks.
  2. Valitse tehtävän oikealta puolelta Lisää tähdellä merkittyihin .

Vinkkejä:

• Tähdellä merkittyjen listan kautta voit luoda tähdellä merkityn tehtävän ja valita sen ensisijaisen listan.
  • Jos haluat poistaa tehtävän tähdellä merkityistä, napauta Poista tähdellä merkityistä Tähti.

Tähdellä merkittyjen tehtävien hallinnointi

Tähdellä merkittyjen tehtävien hakeminen:

1. Avaa Google Tasks ‑sovellus Tasks.
  2. Valitse yläreunasta Tähdellä merkityt tehtävät .

Voit muuttaa tähdellä merkittyjen tehtävien järjestystä valitsemalla Lisää ja sitten Lajitteluperuste.

• Lajittele määräpäivän mukaan napauttamalla Päivämäärä.
  • Lajittele tähtimerkinnän ajankohdan mukaan napauttamalla Äskettäin tähdellä merkityt.

Tähdellä merkityn tehtävän ensisijaisen listan muuttaminen:

1. Napauta tehtävää.
  2. Napauta yläreunasta listan nimeä.
  3. Valitse avattavasta valikosta haluamasi lista.

Vinkkejä:

• Tähdellä merkittyjä tehtäviä ei voi järjestää uudelleen manuaalisesti Tähdellä merkityt ‑listassa.
  • Valmiit tähdellä merkityt tehtävät näkyvät ensisijaisissa listoissa.