Prioritera uppgifter med stjärnor

Det går att lägga till en stjärna för viktiga uppgifter.

Markera uppgifter med en stjärna

1. Öppna appen Google Tasks Tasks.
  2. Tryck på Lägg till i Stjärnmärkt till höger om en uppgift.

Tips!

• På listan Stjärnmärkt kan du även skapa en stjärnmärkt uppgift och välja dess primära lista.
  • Ta bort en uppgift från listan Stjärnmärkt genom att trycka på Ta bort från Stjärnmärkt Stjärna.

Hantera stjärnmärkta uppgifter

Så här hittar du stjärnmärkta uppgifter:

1. Öppna appen Google Tasks Tasks.
  2. Tryck på Stjärnmärkta uppgifter högst upp.

Ändra ordning på de stjärnmärkta uppgifternas ordning genom att trycka på Mer Mer följt av Sortera efter.

• Sortera efter slutdatum genom att trycka på Datum.
  • Sortera efter stjärnmärkt tid genom att trycka på Nyss stjärnmärkt.

Så här ändrar du den primära listan för en stjärnmärkt uppgift:

1. Tryck på uppgiften.
  2. Tryck på listans namn högst upp.
  3. Tryck på önskad lista på rullgardinsmenyn.

Tips!

• Det går inte att ändra stjärnmärkta uppgifters ordning manuellt på listan Stjärnmärkt.
  • Du hittar dina slutförda stjärnmärkta uppgifter i deras primära listor.