Taken prioriteit geven met sterren

Je kunt een ster toevoegen aan belangrijke taken.

Taken markeren met een ster

1. Open de Google Tasks-app Tasks.
  2. Tik rechts van een taak op Toevoegen aan Met ster .

Tips:

• In de lijst Met ster kun je een taak met een ster maken en de primaire lijst selecteren waarop die moet komen te staan.
  • Als je een taak wilt verwijderen uit de lijst Met ster, tik je op Verwijderen uit Met ster Ster toevoegen.

Taken met een ster beheren

Zo vind je je taken met een ster:

1. Open de Google Tasks-app Tasks.
  2. Tik bovenaan op Taken met ster .

Als je de volgorde van taken met een ster wilt wijzigen, tik je op Meer Meer en dan Sorteren op.

• Tik op Datum om te sorteren op deadline.
  • Tik op Recent gemarkeerd met ster om te sorteren op het tijdstip waarop de taak is gemarkeerd met een ster.

Zo wijzig je de primaire lijst van een taak met een ster:

1. Tik op de taak.
  2. Tik bovenaan op de naam van de lijst.
  3. Tik in het dropdownmenu op de gewenste lijst.

Tips:

• Je kunt de volgorde van taken met een ster niet handmatig wijzigen in de lijst Met ster.
  • Voltooide taken met een ster staan in hun primaire lijst.
true
Verzet meer werk met de Google Tasks-app

Installeer de app vanuit de Play Store voor Android-apparaten en de App Store voor iOS-apparaten.