Je taken afdrukken

Belangrijk: Je kunt een takenlijst alleen afdrukken op een computer.

Eén takenlijst afdrukken

1. Ga naar Gmail, Agenda, Chat, Drive of een bestand in Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties.
  2. Klik rechts op Tasks Tasks.
  3. Klik bovenaan op de pijl-omlaag .
  4. Selecteer de lijst die je wilt afdrukken.
    • Tip: Als je afgeronde taken wilt afdrukken, moet je zorgen dat ze zijn geopend.
  5. Klik naast Een taak toevoegen op Meer Meer.
  6. Klik op Lijst afdrukken en dan Afdrukken.

Tip: Je kunt ook een sneltoets gebruiken om taken af te drukken.

• In Chrome OS en Windows: Ctrl + p
  • Op een Mac: + p

Gerelateerde bronnen

true
Verzet meer werk met de Google Tasks-app

Installeer de app vanuit de Play Store voor Android-apparaten en de App Store voor iOS-apparaten.