Imprimir tasques

Important: només pots imprimir una llista de tasques des de l'ordinador.

Imprimir una sola llista de tasques

1. Ves a Gmail, Calendar, Chat, Drive o un fitxer de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google.
  2. A la dreta, fes clic a Tasks Tasks.
  3. A la part superior, fes clic a la fletxa avall .
  4. Selecciona la llista que vulguis imprimir.
    • Consell: per imprimir les tasques completades, assegura't que estiguin obertes.
  5. Al costat de l'opció "Afegeix una tasca", fes clic a Més Més.
  6. Fes clic a Imprimeix la llista i, a continuació, Imprimeix.

Consell: també pots utilitzar tecles de drecera per imprimir les tasques.

• A Chrome OS i Windows: Ctrl+p
  • A Mac: +p

Recursos relacionats

true
Millora la teva eficàcia gràcies a l'aplicació Google Tasks

Instal·leu-la des de Play Store si teniu un dispositiu Android o des de l'App Store si teniu un dispositiu iOS.