Començar a utilitzar tasques compartides

Amb les tasques compartides a Google Chat i Documents de Google, pots:
  • Assignar una tasca a algú perquè la completi.
  • Comprovar l'estat d'una tasca compartida.
  • Actualitzar una tasca compartida des d'una superfície compartida, com ara un espai o un document.
  • Actualitzar des de la llista de tasques personal una tasca compartida que tinguis assignada.

Consell : no pots crear una subtasca ni repetir tasques compartides.

Informació sobre com funcionen les tasques compartides

Pots crear i assignar una tasca compartida a:

Quan se t'assignen tasques compartides:

• Les tasques compartides s'inclouen a la llista predeterminada de Tasks, però pots moure-les a altres llistes.
  • La tasca es mostra a:
    • La teva llista de tasques personal.
    • Als espais compartits, com ara un espai de xat o un document.
    • Google Calendar, si la tasca té una data i una hora.
  • Pots editar o suprimir l'activitat.
    • Els canvis es reflecteixen a les tasques compartides assignades en un espai o un document.
  • Si tens accés a l'espai o a l'historial del document, pots confirmar qui ha completat la tasca o qui ha canviat l'usuari assignat.

Consell: pots marcar una tasca assignada com a contingut brossa des d'una superfície compartida, com ara un espai o un document. Obtén informació sobre com pots marcar tasques assignades com a contingut brossa.

Informació sobre les notificacions de tasques compartides

• Reps notificacions quan:
    • Es creen tasques.
    • S'assignen o reassignen tasques, o bé se n'anul·la l'assignació.
    • Es completen tasques o es marquen com a no completades.
    • Se suprimeixen tasques sense completar-les.
  • A Chat, reps notificacions sobre les tasques de l'espai.
  • A Documents de Google, reps notificacions per correu electrònic amb l'adreça electrònica de l'usuari assignat. També reps notificacions quan la data o el títol canvien.

Consell: no rebràs cap notificació sobre els canvis que facis tu a les tasques.

Informació sobre les tasques compartides suprimides

Quan se suprimeix una tasca compartida, se suprimeix de la teva llista de tasques personal i de l'espai compartit.

• Si la tasca és a Chat: tots els missatges relacionats continuen a l'espai fins que els suprimeixes.
  • Si la tasca és a Documents de Google i:
    • Tens accés d'edició:
      • La tasca es deixa de mostrar al document, però el text i l'element de la llista de comprovació es mantenen.
    • No tens accés d'edició:
      • La tasca es mostra com a suprimida al costat de l'element de la llista de comprovació.
      • Qualsevol col·laborador amb accés d'edició pot acceptar aquests canvis.
      • Les tasques es continuen mostrant al tauler de la llista fins que la supressió s'accepta.

Important: per revisar les tasques suprimides, ves a l'"historial de versions" del document. Obtén informació sobre com pots consultar els canvis fets en un document.

Si se suprimeix l'espai o el document:

• A Chat: totes les tasques se suprimeixen d'aquest espai i de la llista de tasques personal de l'usuari assignat.
  • A Documents de Google: totes les tasques es conserven a la llista de tasques personal, però no pots veure el document enllaçat perquè s'ha suprimit.

Si se suprimeix un Compte de Google:

• A Chat: s'anul·la l'assignació de les tasques compartides que tens assignades, però es mantenen a l'espai.
  • A Documents de Google: les tasques compartides que tens assignades es mantenen al document, però s'assignen a un usuari desconegut.

Si perds l'accés a l'espai o al document:

• Continues tenint assignades les tasques. Els canvis que facis es reflectiran a l'espai compartit.
    • Consell: a Documents de Google, un col·laborador amb accés d'edició ha d'acceptar els teus canvis perquè es puguin aplicar.