Lägg till Google Tasks på startskärmen

Lägg till en widget om du vill hantera dina uppgifter på startskärmen utan att öppna appen Tasks.

Lägga till Tasks-widgeten på startskärmen

Obs!

• Det går att lägga till widgets på en iPhone eller iPad med iOS 14 eller senare.
  • Obs! Ladda ned appen Google Tasks om du vill lägga till widgeten.
  • Om du nyligen har installerat Tasks-appen måste du kanske öppna appen innan widgeten visas på listan med widgetar.
  1. Tryck länge på startskärmen på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Lägg till uppe till vänster.
  3. Tryck på Tasks på listan med widgetar.
  4. Svep åt höger eller vänster för att välja widgetstorlek.
  5. Tryck på Lägg till widget.
  6. Tryck på Klar uppe till höger.

Animation: Lägga till Tasks-widgeten

Startskärms-GIF

Lägga till widgeten på Idag-vyn

1. Svep åt höger på startskärmen tills du ser en lista med widgetar.
  2. Scrolla ned till slutet av sidan och tryck på Redigera.
  3. Tryck på Lägg till uppe till vänster.
  4. Tryck på Tasks på listan med widgetar.
  5. Svep åt höger eller vänster för att välja widgetstorlek.
  6. Tryck på Lägg till widget.
  7. Tryck på Klar uppe till höger.

Tips! Dölj dina uppgifter när skärmen är låst genom att öppna Inställningar and then Face ID och lösenord eller Touch ID och lösenkod och inaktivera sedan Idag-vyn och Sök.

Flytta Tasks-widgeten

1. Tryck länge på widgeten.
  2. Tryck på Redigera startskärmen.
  3. Dra widgeten till en annan plats på startskärmen och släpp den.
  4. Tryck på Klar uppe till höger.

Ta bort Tasks-widgeten

1. Tryck länge på widgeten.
  2. Tryck på Ta bort widget and then Ta bort.