Google Tasksin lisääminen aloitusnäytölle

Voit lisätä widgetin, jos haluat ylläpitää tehtäviä aloitusnäytöllä avaamatta Tasks-sovellusta.

Tasks-widgetin lisääminen aloitusnäytölle

Tärkeää:

• Voit lisätä widgettejä iPhoneen tai iPadiin, jossa on iOS 14 tai uudempi.
  • Lataa ensin Google Tasks ‑sovellus, jotta voit lisätä widgetin.
  • Jos olet asentanut Tasks-sovelluksen äskettäin, sinun on ehkä avattava se, ennen kuin widgetti näkyy widgettilistassa.
  1. Kosketa iPhonen tai iPadin aloitusnäyttöä pitkään.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Lisää .
  3. Valitse Tasks widgettilistasta.
  4. Valitse widgetin koko pyyhkäisemällä oikealle tai vasemmalle.
  5. Valitse Lisää widgetti.
  6. Valitse oikeasta yläkulmasta Valmis.

Animaatio: Tasks-widgetin lisääminen

Aloitusnäytön GIF-kuva

Tasks-widgetin lisääminen Tänään-näkymään

1. Pyyhkäise iPhonen tai iPadin aloitusnäytöltä oikealle, kunnes näet widgettilistan.
  2. Vieritä alareunaan ja napauta Muokkaa.
  3. Valitse vasemmasta yläkulmasta Lisää .
  4. Valitse Tasks widgettilistasta.
  5. Valitse widgetin koko pyyhkäisemällä oikealle tai vasemmalle.
  6. Valitse Lisää widgetti.
  7. Valitse oikeasta yläkulmasta Valmis.

Vinkki: Jos haluat, että tehtävät eivät näy, kun näyttö on lukittuna, valitse Asetukset and then  Face ID ja pääsykoodi tai Touch ID ja pääsykoodi. Laita sitten Tänään-näkymä ja Haku pois päältä.

Tasks-widgetin siirtäminen

1. Kosketa widgettiä pitkään.
  2. Valitse Muokkaa kotinäyttöä.
  3. Vedä widgetti haluamaasi kohtaan kotinäytöllä.
  4. Valitse oikeasta yläkulmasta Valmis.

Tasks-widgetin poistaminen

1. Kosketa widgettiä pitkään.
  2. Valitse Poista widgetti and then  Poista.