Hoe kan ik de instellingen van mijn Norton Personal Firewall aanpassen om verbinding te maken met Google Talk?

Als je problemen hebt met de toegang tot Google Talk en je Norton Personal Firewall op je computer hebt geïnstalleerd, moet je je instellingen aanpassen. Ga als volgt te werk:

1. Open Norton Personal Firewall.
  2. Selecteer Status & Settings (Status en instellingen) in de linkermenubalk.
  3. Kies Personal Firewall (Persoonlijke firewall) in de middelste kolom.
  4. Klik op Configure (Configureren).
  5. Open het tabblad Programs (Programma's) in het nieuwe venster.
  6. Ga naar Google Talk in de tabel Manual Program Control (Handmatig programmabeheer).
  7. Klik op de kolom Internet Access (Internettoegang) voor Google Talk en selecteer Allow All (Alles toestaan).
  8. Klik op OK.

Als je firewall al is ingesteld om Google Talk toe te staan, verwijder je de regel en volg je de bovenstaande instructies om deze opnieuw toe te voegen.

Nadat je deze stappen hebt gevolgd, zou je verbinding moeten kunnen maken met Google Talk.