G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Galeria de plantilles de la comunitat

Com a usuari de Tag Manager, la galeria de plantilles de la comunitat de Google Tag Manager us permet descobrir plantilles d'etiqueta i de variable creades per la comunitat i afegir-les als vostres contenidors.

Nota: el contingut de la galeria el proporcionen desenvolupadors externs, no pas Google. Google no ofereix cap garantia ni compromís en relació amb el rendiment, la qualitat o el contingut de les plantilles de tercers.

Navegar per la galeria

La galeria de plantilles de la comunitat conté fitxes de totes les plantilles actives d'etiqueta i de variable que estan disponibles. Per navegar per la galeria, visiteu tagmanager.google.com/gallery.

La pàgina de detalls de cada plantilla conté informació addicional sobre la plantilla, l'autor i els permisos que calguin. Aquesta pàgina també inclou un enllaç al repositori de GitHub de la plantilla i, a més, pot ser que contingui enllaços proporcionats per l'autor amb informació addicional, documentació i assistència.

Afegir una plantilla des de Tag Manager

Podeu afegir plantilles d'etiqueta i de variable de la galeria de plantilles de la comunitat directament des de Tag Manager.

Per cercar una plantilla d'etiqueta i afegir-la, seguiu aquests passos:

1. A Tag Manager, feu clic a Plantilles.
  2. A la secció Plantilles d'etiqueta, feu clic a Cerca a la galeria.
  3. Si voleu filtrar la llista, feu clic a Cerca per obrir el camp de cerca i escriviu-hi un text, com ara "remàrqueting", a fi de veure totes les etiquetes que contenen aquest terme.
  4. Feu clic en una entrada de plantilla per veure'n els detalls.
  5. Per afegir la plantilla, feu clic a Afegeix a l'àrea de treball.
  6. Reviseu els permisos necessaris per a la plantilla. Si confieu en la plantilla, feu clic a Afegeix. Feu clic a No afegeixis si us estimeu més cancel·lar l'operació.

Les plantilles d'etiqueta que afegiu al vostre contenidor es mostraran com a opció disponible quan afegiu una etiqueta nova. Podeu fer servir aquestes etiquetes igual que qualsevol altra. Les plantilles d'etiqueta també estan disponibles a la secció Plantilles de la interfície d'usuari de Tag Manager.

Per cercar una plantilla de variable i afegir-la, seguiu aquests passos:

1. A Tag Manager, feu clic a Plantilles.
  2. A la secció Plantilles de variable, feu clic a Cerca a la galeria.
  3. Si voleu filtrar la llista, feu clic a Cerca per obrir el camp de cerca i escriviu-hi un text, com ara "remàrqueting", a fi de veure totes les variables que contenen aquest terme.
  4. Feu clic en una entrada de plantilla per veure'n els detalls.
  5. Per afegir la plantilla, feu clic a Afegeix a l'àrea de treball.
  6. Reviseu els permisos necessaris per a la plantilla. Si confieu en la plantilla, feu clic a Afegeix. Feu clic a No afegeixis si us estimeu més cancel·lar l'operació.

Les plantilles de variable que afegiu al vostre contenidor es mostraran com a opció disponible quan afegiu una variable nova. Les podeu fer servir igual que qualsevol altra variable. Aquestes plantilles també estan disponibles a la secció Plantilles de la interfície d'usuari de Tag Manager.

Actualitzar una plantilla

Si una plantilla importada rep una actualització de l'editor, Tag Manager us comunicarà que hi ha una actualització disponible mitjançant la barra de notificacions que hi ha a la part superior de la pantalla principal del contenidor.

Per actualitzar una plantilla, seguiu aquests passos:

1. A la barra de notificacions d'actualitzacions, feu clic a Mostra. S'obre una llista de plantilles amb actualitzacions.
  2. Feu clic a l'entrada que vulgueu actualitzar. S'obre una pàgina en què es comparen les diferències entre la versió actual i la nova.
  3. Per instal·lar la versió actualitzada, feu clic a Accepta l'actualització. Els valors dels camps i la configuració es conserven d'una versió a l'altra. També podeu fer clic a Omet per ignorar la versió nova.
  4. Si cal, proveu el contenidor i torneu-lo a publicar per aplicar les actualitzacions.

Editar una plantilla importada (opció avançada)

Un cop hàgiu importat una plantilla d'etiqueta o de variable des de la galeria, podeu modificar-la a l'editor de plantilles. Consulteu la documentació per a desenvolupadors per obtenir més informació sobre com podeu editar les plantilles personalitzades.

Les modificacions que feu a les plantilles personalitzades en podrien afectar el bon funcionament. Per editar una plantilla cal tenir bons coneixements de JavaScript i capacitat per revertir els canvis en cas que hi hagi problemes. Feu servir aquesta eina amb molta precaució.

En modificar una plantilla, ja no s'actualitzarà quan l'editor original en publiqui una actualització. Si us cal tornar a importar una plantilla de la comunitat, podeu descartar els canvis i tornar a importar la plantilla en qüestió a fi de mantenir-la actualitzada.

Publicar una plantilla

Si voleu crear una plantilla i publicar-la perquè s'enviï a la galeria de plantilles de la comunitat, consulteu la documentació per a desenvolupadors, les instruccions de pujada i la guia d'estil.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google