G Suite heter nå Google Workspace: Her finner du alt bedriften trenger for å få arbeidet gjort.

Egendefinerte maler

Med egendefinerte maler kan du skrive dine egne tag- og variabeldefinisjoner, slik at andre i organisasjonen din kan bruke dem sammen med de innebygde tag- og variabelmalene. Det tillatelsesbaserte og prosessisolerte aspektet som kjennetegner egendefinerte maler, gjør det mulig å skrive egendefinerte tagger og variabler på en tryggere og mer effektiv måte enn ved bruk av egendefinerte HTML-tagger og egendefinerte JavaScript-variabler.

Egendefinerte tag- og variabelmaler defineres i Maler-delen i Google Tag Manager. På Maler-hovedskjermen ser du alle tag- eller variabelmalene som allerede er definert i beholderen din. På denne skjermen kan du også opprette nye maler.

Hvis du vil vite mer om egendefinerte maler, kan du gå til nettstedet for Tag Manager-utviklere.