G Suite har bytt namn till Google Workspace: allt ditt företag behöver för att få jobbet gjort.

Datasekretess och säkerhet

Vår integritetspolicy

Vi på Google är mycket medvetna om det förtroende du ger oss och vårt ansvar för att skydda din integritet och data. Som en del av detta ansvar meddelar vi vilken information vi samlar in i samband med att du använder våra produkter och tjänster, varför vi samlar in informationen och hur vi använder den för att förbättra användarupplevelsen. Googles integritetspolicy och säkerhetsprinciper beskriver hur vi hanterar personuppgifter när du använder Googles produkter och tjänster, bland annat Google Taggstyrning.

Data som samlas in av Google Taggstyrning

För att kunna övervaka och tillhandahålla diagnostik om systemets stabilitet, prestanda och installationskvalitet kan Google Taggstyrning samla in samlad data om taggaktivering. Denna data innehåller inte användarnas IP-adresser eller mätningsidentifierare som är kopplade till en viss person. Utöver data i standardloggar för HTTP-förfrågningar, som raderas inom 14 dagar efter mottagandet, och ovannämnda diagnostikdata, samlar Google Taggstyrning inte in, lagrar eller delar någon information om besökare på våra kunders egendomar, inklusive sidan Besökta webbadresser. Läs mer om hur vi använder data från Google Taggstyrning i våra användarvillkor.

ISO 27001-certifiering

Google har ISO 27001-certifierade system, program och appar, medarbetare, tekniker, processer och datacenter som betjänar ett antal Google-produkter, bland annat Google Taggstyrning. Download our certificate here (PDF) eller läs mer om ISO 27001.

Tillägg för databearbetning

Villkoren för databehandling med Google Ads är avsedda för företag som verkar i en medlemsstat i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) eller i Schweiz, eller som av andra anledningar omfattas av den geografiska räckvidden för den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer.