Datasekretess och säkerhet

Vår sekretesspolicy

Vi på Google är mycket medvetna om det förtroende du ger oss och vårt ansvar för att skydda din integritet och data. Som en del av detta ansvar meddelar vi vilken information vi samlar in i samband med att du använder våra produkter och tjänster, varför vi samlar in informationen och hur vi använder den för att förbättra användarupplevelsen. Googles sekretesspolicy och säkerhetsprinciper beskriver hur vi hanterar personuppgifter när du använder Googles produkter och tjänster, bland annat Google Taggstyrning.

Data som samlas in av Google Taggstyrning

Google Taggstyrning kan samla in viss samlad data om taggaktivering för att övervaka systemets stabilitet och prestanda. Denna data inbegriper inte användarens IP-adresser eller användarspecifika identifierare som kan kopplas till en viss individ. Google Taggstyrning varken samlar in, behåller eller delar någon information om besökare till våra kunders egendomar, däribland besökta sidwebbadresser, förutom data i standardloggarna för HTTP-förfrågningar. Läs mer om hur vi använder data från Google Taggstyrning i våra användarvillkor.

ISO 27001-certifiering

Google har ISO 27001-certifierade system, program och appar, medarbetare, tekniker, processer och datacenter som betjänar ett antal Google-produkter, bland annat Google Taggstyrning. Download our certificate here (PDF) eller läs mer om ISO 27001.

Tillägg för databearbetning

Villkoren för databehandling med Google Ads är avsedda för företag som verkar i en medlemsstat i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) eller i Schweiz, eller som av andra anledningar omfattas av den geografiska räckvidden för den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer.