Vi presenterer Google Marketing Platform

Oppsummering

Vi samler DoubleClick-annonsørproduktene våre og Google Analytics 360 Suite under én enkelt merkevare: Google Marketing Platform.

Vi lanserte Google Marketing Platform 24. juli, og med dette ble Google Analytics 360 Suite Home til Platform-startsiden.

Den nye Google Marketing Platform-merkevaren – inkludert nye produktnavn og logoer – er blant annet gjenspeilet i produktgrensesnitt, brukerstøtter og opplæringsmateriell.

Vi har kunngjort at vi samler DoubleClick-annonsørproduktene våre og Google Analytics 360 Suite under én enkelt merkevare: Google Marketing Platform. Alle produkter i Google Marketing Platform fungerer sammen, slik at det blir enklere for deg å planlegge, kjøpe, måle og optimalisere digitale medier og kundeopplevelser på ett sted.

Google Marketing Platform lanseres til nåværende DoubleClick- og Google Analytics 360 Suite-kunder fra og med 24. juli. Brukere av DoubleClick Digital markedsføring kan finne ut mer om Google Marketing Platform for annonsørprodukter her.

Vi har også kunngjort endringer i Google AdWords og DoubleClick-produktene våre for publisister.

Om Google Marketing Platform

Google Marketing Platform er en samleplattform for annonsering og analyse som legger til rette for bedre samarbeid i markedsføringsteamene dine med utgangspunkt i eksisterende integrasjoner mellom DoubleClick og Google Analytics 360 Suite.

Med Google Marketing Platform kan du gjøre følgende:

• Annonsere raskere og smartere. Når daglige prosesser er automatisert, kan du bruke tiden din på strategiske aktiviteter, mens annonsetrender og -mønstre vises automatisk takket være innebygd intelligens.
  • Få mer kontroll over investeringene dine. Du kan enkelt se hvilke deler av markedsføringen din som fungerer, slik at du kan ta informerte beslutninger for å oppnå bedre resultater – samtidig som du kan føle deg trygg på at du leverer annonser og opplevelser av god kvalitet.
  • Forstå målgruppen din på et dypere nivå. Integrer og utnytt alle dataene dine for å få en mer komplett oversikt over kundene dine, og se dataene dine i lys av Googles signaler fra flere enheter og intensjonssignaler for å identifisere de mest verdifulle målgruppene.
  • Dele innsikt med teamene dine. Med data og rapportering på ett sted kan alle i bedriften se målgruppen, mediene og bedriftens resultater, slik at de kan dele innsikt og optimalisere markedsføringen.

Utforsk fordelene med Google Marketing Platform.

Nye funksjoner i Google Marketing Platform

24. juli erstattet vi merkevarene DoubleClick og Google Analytics 360 Suite med Google Marketing Platform. Fordi du allerede bruker de to førstnevnte produktene, får du umiddelbart tilgang til Google Marketing Platform, inkludert følgende:

• En ny produktmerkevare. Du kommer til å se de nye navnene og logoene for alle Google Marketing Platform-produktene i alle produktgrensesnittene, brukerstøttene, opplæringene og annet materiale.
  • Platform-startsiden. Platform-startsiden blir et sentralisert sted for brukeradministering, administrativ kontroll, øyeblikksbilder av kontoer og fakturering for hele plattformen. For nåværende Google Analytics 360 Suite-brukere erstatter dette Suite Home.
  • Et integrasjonssenter. Med integrasjonssenteret på Platform-startsiden kan du få mest mulig ut av Google Marketing Platform ved at du får se hvilke produktintegrasjoner som er tilgjengelige, og hvilke fordeler de har. Du ser eksisterende koblinger mellom produkter og muligheter for nye integrasjoner.
  • En felles produktvelger. Du kan navigere sømløst gjennom hele Google Marketing Platform fra en felles produktvelger øverst i hvert produkt. Du kan se produkter du har tilgang til, i velgeren.

Endringer i Google Analytics 360 Suite-produkter

De enkelte produktfunksjonalitetene, for eksempel Google Analytics og Optimize, forblir som de er. Med dette sikter vi også til alle de eksisterende integrasjonene mellom produkter, og du trenger ikke å gjøre noe for å beholde eksisterende tilknytninger. Faktureringen for Google Analytics 360 Suite-produkter fortsetter som før.

Hvis du logger på kontoen din etter 24. juli, får du se disse endringene:

Nye Google Marketing Platform-funksjoner: Du kan se de nye Google Marketing Platform-funksjonene som er oppført ovenfor, tilknyttet via den nye produktvelgeren for vanlige produkter.

Nye nettadresser for Platform-startsiden: Vi har endret nettadressen du bruker for å få tilgang til Platform-startsiden, fra 360suite.google.com til marketingplatform.google.com/home. I tillegg har vi flyttet brukerstøtten fra support.google.com/360suite til support.google.com/marketingplatform. Denne overgangen skjedde automatisk, og alle eksisterende linker til Suite Home og brukerstøtten for 360 Suite viderekobles til de nye nettadressene.

Oppdaterte navn på annonsør- og publisistprodukter: Du kommer til å legge merke til at Googles annonsør- og publisistprodukter er gitt nye navn i alle kontoene dine.

I Google Analytics gjenspeiler for eksempel alle rapportnavn og tilhørende beregnings- og dimensjonsfelt de nye produktnavnene:

• I AdWords-rapportene om brukeranskaffelse kan du se det nye navnet Google Ads.
  • Rapportene om brukeranskaffelse for Google Marketing Platform-produktene er gruppert sammen og har følgende navn:
    • DoubleClick Bid Manager-rapportene har det nye navnet Display & Video 360, og i beregningene og dimensjonene refererer vi til DV360.
    • DoubleClick Search-rapportene har det nye navnet Search Ads 360, og i beregningene og dimensjonene refererer vi til SA360.
    • DoubleClick Campaign Manager-rapportene har det nye navnet Campaign Manager, og i beregningene og dimensjonene refererer vi til CM.
  • DoubleClick for Publishers-rapportene har det nye navnet Google Ad Manager, og i beregningene og dimensjonene refererer vi til GAM.

Disse navneendringene gjenspeiles i alle produktene.