G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Tag Manager i l'etiqueta de Google (gtag.js)

Google Tag Manager i l'etiqueta de Google (gtag.js) són dos mètodes totalment compatibles per implementar etiquetes de productes de Google, com Google Ads i Google Marketing Platform. Si encara no us heu decidit entre Tag Manager o gtag.js, aquest document us resultarà útil.

Tag Manager i gtag.js duen a terme funcions semblants:

• Tag Manager és un sistema de gestió d'etiquetes que permet actualitzar de manera fàcil i ràpida les etiquetes del vostre lloc web o aplicació mòbil des d'una interfície web.
  • gtag.js és el marc de JavaScript que s'utilitza per afegir etiquetes de Google directament a les pàgines web.

Les dues solucions es basen en la mateixa infraestructura bàsica de Google i són interoperables. Podeu triar la solució que s'adapti més bé a les vostres necessitats.

Plantegeu-vos utilitzar Tag Manager si necessiteu el següent:

• Funcions per implementar i modificar etiquetes de Google i de tercers.
  • Funcions per implementar i modificar etiquetes en llocs web i aplicacions mòbils.
  • Funcions per implementar i modificar etiquetes al moment des d'una interfície web.
  • Funcions per col·laborar i per crear versions.

Plantegeu-vos utilitzar gtag.js si no podeu fer servir Google Tag Manager o si doneu importància al següent:

• Funcions per instal·lar les etiquetes directament a la pàgina web sense haver d'invertir temps a configurar un sistema de gestió d'etiquetes.
  • Funcions per treballar amb les vostres etiquetes directament a JavaScript sense haver de treballar amb una interfície diferent.

Si actualment utilitzeu Tag Manager, heu de continuar fent-ho. Les etiquetes de Google Ads i de Google Marketing Platform són totalment compatibles amb Tag Manager i no cal que implementeu cap codi addicional basat en gtag.js al vostre lloc web si ja feu servir Tag Manager.

Si ja esteu utilitzant gtag.js, sempre podeu actualitzar a Tag Manager més endavant.

Nota: no us recomanem l'opció d'etiquetes HTML personalitzades per implementar etiquetes basades en gtag.js, sinó les plantilles d'etiquetes natives de Tag Manager per a Google Ads, Analytics i Floodlight.