G Suite har skiftet navn til Google Workspace: Her finder du alle de arbejdsrelaterede værktøjer, du har behov for i din virksomhed.

[GA4] Google Marketing Platform Partners

Uanset om du har behov for hjælp i forbindelse med et enkeltstående projekt eller er interesseret i et mere omfattende og langvarigt samarbejdsforhold, har Google Marketing Platform Partners de fornødne ressourcer og den fornødne ekspertise til at hjælpe dig med at nå dine marketingmål. Vi har tjekket disse virksomheder grundigt for at sikre, at de lever op til vores standarder.

Partnertyper

De virksomheder, der deltager i Google Marketing Platform Partners, har specialiseret sig i Google Marketing Platform-produkterne: Analytics, Attribution, Campaign Manager 360, Looker Studio, Display & Video 360, Optimize, Search Ads 360, Surveys og Tag Manager. Programmet omfatter to forskellige typer virksomheder: Certificerede virksomheder og salgspartnere.

Certificerede virksomheder

Hvis du har brug for hjælp til at implementere Google Marketing Platform-produkter eller behov for teknisk ekspertise i forbindelse med et tilpasset projekt, kan du kontakte en af de certificerede virksomheder. De certificerede virksomheders eksperter har et indgående kendskab til Google Marketing Platform, og i kraft af deres ekspertise er de i stand til at yde en fremragende kundeservice i forbindelse med alt lige fra konsulentvirksomhed og kurser til produktimplementering og teknisk support.

Salgspartnere

Disse partnere har samme ekspertise som certificerede virksomheder og samarbejder også med Google om at sælge vores produkter.

Find en partner

I Partnergalleri kan enkeltpersoner finde en partner, der er i stand til at imødekomme deres produkt- og salgsrelaterede behov.