G Suite heet nu Google Workspace: alles wat u nodig heeft voor uw werk.

Tag Manager en verificatie in twee stappen

Voeg extra beveiligingsopties toe voor bepaalde Tag Manager-bewerkingen.

Beheerders kunnen optioneel verificatie in twee stappen inschakelen om extra beveiligingsopties aan een Google Tag Manager-account toe te voegen. Wanneer deze instelling is ingeschakeld, controleert Tag Manager of verificatie in twee stappen is ingeschakeld in het gebruikersaccount voordat de volgende handelingen kunnen worden uitgevoerd:

• Custom JavaScript-variabelen maken of wijzigen.
  • Maak of wijzig aangepaste html-tags.
  • Gebruikersinstellingen wijzigen.

Verificatie in twee stappen inschakelen voor een Tag Manager-account:

1. Log in bij Google Tag Manager met een beheerdersaccount.
  2. Klik op Beheer.
  3. Klik in het gedeelte Account op Accountinstellingen.
  4. Selecteer Verificatie voor inloggen in twee stappen vereisen voor bepaalde bewerkingen.
  5. Klik op Opslaan.