G Suite heet nu Google Workspace: alles wat u nodig heeft voor uw werk.

Floodlight

Google Tag Manager ondersteunt Floodlight-tellertags en Floodlight-verkooptags. De Floodlight-tellertag wordt gebruikt om te tellen hoe vaak gebruikers een bepaalde pagina hebben bezocht nadat ze een van uw advertenties hebben gezien of hierop hebben geklikt. De Floodlight-verkooptag wordt gebruikt om het aantal en de waarde van aankopen bij te houden.

Opmerking: Floodlight-tags worden ook wel 'containertags' genoemd. Verwar dit niet met het concept van een Tag Manager-container.