De Google Analytics: GA4-configuratietag is nu de Google-tag. GA4-configuratietags in een webcontainer worden vanaf september automatisch gemigreerd. Uw bestaande meting verandert niet en u hoeft verder niets te doen. Meer informatie

Variabele

Een variabele is een tijdelijke aanduiding voor een waarde die door een tag of trigger kan worden gebruikt. U kunt variabelen gebruiken om de criteria te definiëren voor wanneer een trigger wordt geactiveerd of om dynamische gebeurteniswaarden vast te leggen die door tags worden gebruikt. Tag Manager biedt een reeks veelgebruikte ingebouwde variabelen. U kunt ook uw eigen door de gebruiker gedefinieerde variabelen maken om aan uw specifieke vereisten te voldoen.