De Google Analytics: GA4-configuratietag is nu de Google-tag. GA4-configuratietags in een webcontainer worden vanaf september automatisch gemigreerd. Uw bestaande meting verandert niet en u hoeft verder niets te doen. Meer informatie

Tag

Tags zijn codesegmenten die worden geleverd door leveranciers van analytische gegevens, marketing of support. Met tags kunt u producten van deze leveranciers integreren op uw websites of mobiele apps. Met Google Tag Manager hoeft u deze tags niet meer rechtstreeks aan uw projecten toe te voegen. In plaats daarvan gebruikt u de gebruikersinterface van Tag Manager om tags in te stellen, te publiceren en te bepalen hoe ze worden geactiveerd.