De Google Analytics: GA4-configuratietag is nu de Google-tag. GA4-configuratietags in een webcontainer worden vanaf september automatisch gemigreerd. Uw bestaande meting verandert niet en u hoeft verder niets te doen. Meer informatie

Uw Google-tag instellen met Duda

U kunt gedragsgegevens over uw site meten met Google Ads en Google Analytics. Volg de stappen in dit artikel om uw Google-tag in te stellen met Duda.

Voordat u begint

U kunt uw Google-tag kosteloos integreren met Duda. Als u de integratie wilt instellen, heeft u geldige Google-inloggegevens nodig en een actief Duda-account.

De Google-tag-ID kan worden toegewezen aan meerdere producten zoals Analytics en Google Ads. Als u meer aanpassingsmogelijkheden wilt, kunt u deze informatie gebruiken om aanvullende integraties in te stellen:

• Property-ID voor Google Analytics (G-)
  • Metings-ID van Ads (AW-)
  • Tracking-ID van Floodlight/DoubleClick (DC-)
  • Algemene metings-ID van Google (G-)

Instructies

1. Log in op uw Duda-account.
  2. Klik in het hoofdmenu op Settings (instellingen).
  3. Selecteer Google Analytics in het menu voor highlights.
  4. Geef uw Google-tag-ID op in het vak Google Analytics. Een geanimeerde gif die laat zien hoe u uw property-ID voor Google Analytics (UA-) opgeeft in het vak Google Analytics.
  5. Nadat u een geldige Google-tag-ID heeft opgegeven, worden uw wijzigingen automatisch opgeslagen.

Opmerking: Voeg niet meer dan 1 Google-tag toe aan elke pagina van uw website.