Uw enquête taggen

Voeg tags aan uw enquêtes toe, zodat u meer informatie krijgt over bijvoorbeeld het onderwerp van de enquête (zoals detailhandel-elektronica of detailhandel-kleding, reizen-hotel, reizen-restaurants) of de specifieke doelgroep (zoals detailhandel-elektronica 18-24 jaar, detailhandel-dameskleding 25-34 jaar). U kunt meerdere tags toevoegen.

Een tag toevoegen

1. Klik bij stap 3 in de enquêtemaker onder Details op Bewerken (het potloodje) naast de naam van de enquête.
  2. Voeg een beschrijving toe.
  3. Voeg een of meer tags toe. Scheid meerdere tags van elkaar met komma's.
  4. Klik op Opslaan. Add a Tag

Een tag bewerken

1. Open het dashboard Enquêtes.
  2. Klik naast de naam van de enquête op de 3 stippen en vervolgens op Bewerken.
  3. Bewerk de tags en klik daarna op Opslaan.Edit a tag