Support op enterprise-niveau voor Google Surveys 360

Deze functie is alleen beschikbaar in Google Surveys 360, een onderdeel van Google Marketing Platform.
Meer informatie over Google Marketing Platform

Als klant van Google Marketing Platform heeft u toegang tot een team van supportspecialisten.

Lees meer informatie over hoe u contact kunt opnemen met het supportteam. (De toegang is beperkt tot ingelogde Google Marketing Platform-gebruikers.)

We zijn op elk gewenst moment beschikbaar om u via e-mail of telefonisch te ondersteunen, maar houd er rekening mee dat ondersteuning buiten kantooruren is gereserveerd voor problemen met prioriteit 1 (P1) en System Down-problemen. Problemen met prioriteit 1 (P1) zijn situaties waarin (1) meerdere gebruikers geen toegang tot de interface kunnen krijgen of (2) er geen gegevens worden weergegeven in rapporten. Controleer voordat u een P1-probleem indient of het probleem al is gerapporteerd via het Analytics-statusdashboard op www.google.com/analytics/status.

Als u voor een dergelijk P1-probleem hulp nodig heeft buiten de normale kantooruren (maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur, uitgezonderd feestdagen), vermeld dan 'P1' in de onderwerpregel van uw e-mail. U krijgt dan binnen 2 uur een reactie. Bekijk de onderstaande tabel voor informatie over de verschillende supportmogelijkheden en prioriteitsniveaus:

Prioriteitsniveaus

Prioriteit Onderwerpregel Richtlijnen voor gebruik Geschatte antwoordtijden
P1, kritieke prioriteit 'P1' of 'System Down' Er worden geen gegevens weergegeven in uw rapporten of meerdere gebruikers hebben geen toegang tot de interface. Doeltijd voor eerste reactie: twee (2) uur na indiening van een ticket.

Permanente of tijdelijke oplossing: prioriteit binnen 12 uur verlaagd naar P2.
P2, hoge prioriteit 'P2' Gegevensverzameling en rapportage werken, maar andere functies werken niet. P2 wordt ook gebruikt wanneer u geen toegang kunt krijgen tot uw account. Doeltijd voor eerste reactie: acht (8) uur na indiening van een ticket.

Permanente of tijdelijke oplossing: binnen 72 uur.
P3, normale prioriteit 'P3' Problemen met standaardfuncties. Doeltijd voor eerste reactie: binnen één (1) werkdag via e-mail.

Permanente of tijdelijke oplossing: binnen vijf (5) werkdagen.
P4, lage prioriteit 'P4' Geringe problemen met uw systeem. Verzoeken voor productverbetering of aanvullende functies. Doeltijd voor eerste reactie: binnen twee (2) werkdagen via e-mail. Indien nodig worden er updates verstrekt.

Permanente of tijdelijke oplossing: binnen vijf (5) tot tien (10) werkdagen.

De beoogde oplossingstijden zijn doelen. Afhankelijk van het volume en de ernst van de ingediende tickets kunnen de reactie- en oplossingstijden variëren. In sommige gevallen kan een probleem worden geëscaleerd naar ons technische team. Het kan dan langer duren voordat het probleem wordt opgelost.