Functies van Surveys 360

Deze informatie is van toepassing op Google Surveys 360, een onderdeel van Google Marketing Platform.
Meer informatie over Google Marketing Platform
Google Surveys 360 biedt uitsluitend voor ondernemingen de geavanceerde mogelijkheden die hieronder worden beschreven.
  • Geavanceerde geografische targeting: Target uw enquêtes op postcode.
  • Remarketing: Met targeting op gebruikerslijsten kunt u de juiste mensen op het juiste moment bereiken, meer inzicht in het 'hoe' en 'waarom' krijgen als aanvulling op de campagnestatistieken, en meten wat de bekendheid van een campagne is en hoe goed mensen zich deze kunnen herinneren.

Vergelijking tussen Google Surveys 360 en Google Surveys

Google Surveys Google Surveys 360 Google Surveys 360 aangeboden via een gecertificeerde Google Marketing Platform-partner
Ideaal voor… Middelgrote bedrijven voor ad hoc-enquêtes Grote ondernemingen met meerdere gebruikers en geavanceerde targetingbehoeften
Prijs Vanaf 10 cent per volledige beantwoording Verschilt (neem contact op met de salesafdeling voor meer informatie) Verschilt (neem contact op met de reseller voor meer informatie)
Facturering Creditcard Maandelijks gefactureerd Maandelijks gefactureerd
Representatieve steekproef Ja Ja Ja
Bron van respondenten Netwerk van online uitgevers Netwerk van online uitgevers Netwerk van online uitgevers
Demografische targeting op gender, leeftijd en geografische regio Ja Ja Ja
Aangepaste targeting met screeningvragen Ja Ja Ja
Targeting op gebruikerslijst Nee Ja Ja
Targeting op postcode (indien beschikbaar) Nee Ja Ja
Nielsen DMA-targeting (Designated Market Area) Nee Ja Ja
Support en services Self-service Helpcentrum en e-mail Service op ondernemingsniveau, support Service op ondernemingsniveau, support
Rechtspersoon Individu als eigenaar Zakelijke entiteit als eigenaar

Zakelijke entiteit als eigenaar

Beschikbaarheid

• Google Surveys 360 (rechtstreeks) is beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada.
  • Google Surveys 360 (via partner) is beschikbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en Noord-Amerika.
  • De beschikbaarheid in LATAM/APAC is in de planningsfase, dus blijf op de hoogte.

Bekijk meer informatie over de beschikbaarheid van Google Surveys.