Implementatiehandleiding voor code

Het eerste JavaScript-codefragment toevoegen

De JavaScript-codefragmenten voor Google Surveys worden in verschillende gedeelten van het tabblad Indeling aan Blogger toegevoegd.

1.  Ga naar het tabblad Indeling in uw Blogger-account:

2.  Selecteer het bovenste vak 'Gadget toevoegen' en kies 'HTML/JavaScript' in het menu:

3.  Wijzig de naam van het vak Gadget, plaats dit JavaScript-fragment in het vak Inhoud en klik op Opslaan:

<script type="text/javascript">
(function() {
  var ARTICLE_URL = window.location.href;
  var CONTENT_ID = 'everything';
  document.write(
    '<scr'+'ipt '+
    'src="//survey.g.doubleclick.net/survey?site=_GSACCOUNTID'+
    '&amp;url='+encodeURIComponent(ARTICLE_URL)+
    (CONTENT_ID ? '&amp;cid='+encodeURIComponent(CONTENT_ID) : '')+
    '&amp;random='+(new Date).getTime()+
    '" type="text/javascript">'+'\x3C/scr'+'ipt>');
</script>