Implementatiehandleiding voor code

'p402_premium' toevoegen

De laatste stap is de tekst p402_premium toevoegen aan een div class in de HTML-code van uw blog.

1.  Ga naar het tabblad 'Sjabloon' in uw Blogger-account en klik op 'HTML bewerken':

2.  Scrol omlaag naar regel 932 en vouw deze uit met de pijl. Op wat nu regel 935 is, voegt u p402_premium in zodat de regel er als volgt uitziet:

<div class='blog-posts hfeed p402_premium'&gt

3.  U zou nu een voorbeeld van uw Blogger-berichten met Google Surveys moeten kunnen weergeven.