Implementatiehandleiding voor code

De code toevoegen aan pagina's met conflicterende elementen

Voor sites die conflicterende elementen (zoals toeschrijving, verhaalfoto's, zijbalken en werkbalken voor delen op sociale sites) bevatten die vlak naast de premium content staan, plaatsen we deze conflicterende inhoud in een div class met de naam p402_hide zodat deze elementen, die conflicteren met de manier waarop de enquête op uw pagina wordt weergegeven, worden verborgen. U moet uw advertentieblokken niet verbergen of blokkeren.

<div class="p402_premium">
    <!-- YOUR PREMIUM CONTENT HERE -->
        <div class="p402_hide">
            <!-- YOUR OPTIONAL HIDDEN CONTENT HERE -->
        </div>
    <!-- MORE PREMIUM CONTENT HERE -->
</div>
<script type="text/javascript">
  try { _402_Show(); } catch(e) {}

</script>