Implementatiehandleiding voor code

Aan de slag met Google Surveys-code

We hebben deze handleiding gemaakt om u te helpen uw HTML-code van Google Surveys op uw website te implementeren. De volgende instructies moeten alleen worden toegepast op pagina's met premium content en niet op de startpagina of sectiepagina's, tenzij deze premium content bevatten.

U moet de code op uw pagina's plaatsen om Google Surveys-enquêtes op uw website te kunnen uitvoeren en u moet uw sitepagina's kunnen bewerken zodat u de volgende instructies kunt uitvoeren.
Inleiding: basisprincipes van HTML
Stap 1: De Google Surveys-code kopiëren
Stap 2: De Google Surveys-code op uw pagina plakken
Stap 3: Veelvoorkomende problemen en oplossingen