Implementatiehandleiding voor code

De code kopiëren

U moet de volgende twee codefragmenten kopiëren en in uw pagina's met premium content plakken op de plek waar u Google Surveys-enquêtes wilt weergeven.

1. Plaats deze JavaScript-tag meteen na de <body>-tag. Vervang GSACCOUNTID door de account-ID die u in uw uitgeversdashboard van Google Surveys onder Instellingen kunt vinden. Uw GSACCOUNTID is niet gelijk aan uw AdSense-uitgevers-ID.

<script type="text/javascript">
(function() {
  var ARTICLE_URL = window.location.href;
  var CONTENT_ID = 'everything';
  document.write(
    '<scr'+'ipt '+
    'src="//survey.g.doubleclick.net/survey?site=_GSACCOUNTID'+
    '&amp;url='+encodeURIComponent(ARTICLE_URL)+
    (CONTENT_ID ? '&amp;cid='+encodeURIComponent(CONTENT_ID) : '')+
    '&amp;random='+(new Date).getTime()+
    '" type="text/javascript">'+'\x3C/scr'+'ipt>');
})();
</script>

2. Plaats uw premium content in een div class met de naam p402_premium, zodat deze div class kan worden getarget om de micro-enquête weer te geven en de premium content uitgegrijsd weer te geven.

<div class="p402_premium">
    <!-- YOUR PREMIUM CONTENT HERE -->
</div>

3. Voeg de JavaScript-tag meteen na de 'p402_premium' </div>-tag toe. Standaard kunnen maximaal 150 tekens worden weergegeven. Als deze JavaScript-tag niet is toegevoegd, wordt de prompt voor de enquête mogelijk niet correct op de pagina weergegeven.

<script type="text/javascript">
  try { _402_Show(); } catch(e) {}
</script>

4. Selecteer de codefragmenten hierboven (de selectie wordt gemarkeerd).

5. Kies Kopiëren in het menu Bewerken van uw browser om het gemarkeerde gedeelte te kopiëren.

Sommige sites kunnen conflicterende elementen (zoals toeschrijving, verhaalfoto's, zijbalken en werkbalken voor delen op sociale sites) bevatten die dicht bij de premium content staan. Bekijk Google Surveys-code toevoegen aan pagina's met conflicterende elementen voor een aanvullend codefragment om op te nemen op dergelijke pagina's.