Implementatiehandleiding voor code

Hulp bij het implementeren van de code

Als u wilt controleren of uw Google Surveys-code goed is geïmplementeerd, opent u uw site in een browser en geeft u de broncode weer (selecteer Weergave en vervolgens Bron of Paginabron). Vergelijk vervolgens de Google Surveys-code op de paginabron met de code in uw Google Surveys-account uit Stap 1: de Google Surveys-code kopiëren. Uw enquêtes worden mogelijk niet weergegeven als u een van deze problemen aantreft:

• De Google Surveys-code wordt niet in zijn geheel weergegeven.
  • De gehele code wordt op één regel weergegeven
  • De code bevat extra HTML-tags

Aangezien elke webeditor anders is, kunnen we u geen specifieke instructies geven voor het oplossen van deze problemen. Bekijk de stappen in deze handleiding nogmaals om te controleren of de code correct is gekopieerd en geplakt. Als u hulp nodig heeft bij het implementeren van enquêtes op pagina's met potentieel conflicterende elementen, bekijkt u de volgende pagina in deze handleiding (Google Surveys-code toevoegen aan pagina's met conflicterende elementen).

Als u meer hulp nodig heeft bij het implementeren van Google Surveys-code in het ontwerp van uw webpagina's, raden we u aan de volgende Google-zoektermen te gebruiken:

Als u momenteel WYSIWYG-software of andere HTML-bewerkingssoftware gebruikt, raden we u aan voor hulp de handleiding voor de software te raadplegen of contact op te nemen met de technische ondersteuning voor het product.