Implementatiehandleiding voor code

WYSIWYG-editor

Wat is een WYSIWYG-editor? Welk type moet ik gebruiken?

Een WYSIWYG-editor (oftewel 'What You See Is What You Get') is een type HTML-editor waarmee u uw webpagina kunt bewerken in een vereenvoudigde weergave zonder code, die vergelijkbaar is met de werkelijke pagina-indeling. Er zijn twee veelvoorkomende typen:

• Met codeweergave-editors krijgt u de weergaven 'Ontwerp/Normaal', 'Voorbeeld' en 'HTML' te zien. U kunt de HTML-weergave gebruiken om de code te bewerken.
  • Editors voor het invoegen van HTML gebruiken een menutabblad 'Invoegen' om HTML-bewerkingen mogelijk te maken.

Als u de HTML-broncode van uw webpagina niet in uw editor kunt vinden, bezoekt u het Helpcentrum of neemt u contact op met het ondersteuningsteam van uw HTML-bewerkingssoftware.