Implementatiehandleiding voor code

Broncode bekijken

Als u de HTML-code van uw webpagina (ook wel de 'broncode' genoemd) wilt bekijken, moet u eerst uw webbrowser openen. Ga vervolgens naar de pagina met de premium content waarop u enquêtes wilt weergeven.

Vanaf deze pagina volgt u de onderstaande stappen:

Google Chrome

1. Klik op het menupictogram Menu in de werkbalk van uw browser.
  2. Selecteer Meer hulpprogramma's en vervolgens Bron weergeven.

of

• Druk op Ctrl+U (Windows) of ⌘-Option-U (Mac).

Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox of Apple Safari

Bekijk en volg de instructies die worden geleverd voor uw browser:

Nadat u de bovenstaande stappen heeft uitgevoerd, wordt een nieuw venster met daarin de broncode weergegeven.