Overzicht voor uitgevers

Google Surveys biedt uitgevers de mogelijkheid opbrengsten te genereren met premium content door gebruikers de mogelijkheid te bieden een enquête in te vullen in ruil voor het bekijken van content.

Uitgevers worden betaald op basis van het aantal antwoorden van hun gebruikers. Enquêtevragen worden geschreven door marktonderzoekers die inzicht willen krijgen in hun bedrijven, merken of producten en die moeten voldoen aan het programmabeleid van Google Surveys.

Meer informatie en aanmelden

Bepaal als uitgever welke content moet worden geïntegreerd met enquêtes. U voegt de code voor de enquêtes toe aan uw site en vanaf dat moment fungeren de enquêtes als betaalmuur. Gebruikers kunnen enquêtes invullen om content te bekijken, of ze kunnen ervoor kiezen om de enquêtes over te slaan.

Als u advertenties op uw site heeft, worden deze gewoon weergegeven. De enquêteprompt wordt inline weergegeven in uw content, waarbij het merendeel van de tekst hiervan grijs is totdat de gebruiker de enquête voltooit of overslaat. Nadat de gebruiker de vraag heeft beantwoord of een alternatieve actie heeft uitgevoerd, verdwijnt de inline enquête en wordt de grijze content gedurende een door de uitgever gedefinieerde periode (bijvoorbeeld 24 uur) zichtbaar gemaakt voor de gebruiker.

GCS_publisher_example

Google Surveys werkt het beste met op tekst gebaseerde content en is geschikt voor responsieve sites. De enquêtevragen die op uw site worden weergegeven, zijn niet contextueel getarget op basis van de content op uw pagina. U moet premium content selecteren en een gebruikerservaring creëren die aan ons Programmabeleid voor uitgevers voldoet.

Casestudy: Times Publishing genereert meer opbrengsten dankzij Google Surveys (pdf)

Gebruikers krijgen 1 tot 10 vragen voorgelegd. Uitgevers kunnen $ 0,05 per vraag verdienen met een maximumbedrag van $ 0,50 (omdat elke enquête maximaal 10 vragen kan bevatten) of het equivalent in de lokale valuta.