Betalingen ontvangen

U vindt uw definitieve Google Surveys-inkomsten in uw AdSense-account.

Uw definitieve Google Surveys-inkomsten van de vorige maand worden tussen de 10e en de 14e van de maand aan uw AdSense-accountsaldo toegevoegd en in dezelfde maand uitbetaald als uw totale saldo de betalingsdrempel heeft bereikt. Betalingen worden volgens hetzelfde AdSense-schema uitgevoerd.

U kunt uw definitieve Google Surveys-inkomsten als volgt binnen uw AdSense-account bekijken:

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Selecteer in de linkerzijbalk de optie Betalingen.
  3. Zoek bij de gewenste maand naar 'Inkomsten - Google Surveys' om uw inkomsten van Google Surveys voor die maand te bekijken.

Als u meerdere uitgeversaccounts aan een AdSense-ID heeft gekoppeld, moet u er rekening mee houden dat bij uw AdSense-inkomsten een totaalbedrag voor al uw accounts wordt weergegeven.

In andere rapporten in AdSense, zoals uw prestatierapporten, worden geen inkomsten van Google Surveys weergegeven. Als u gedetailleerde prestatiegegevens van Google Surveys (zoals het totale verschuldigde bedrag per dag) wilt bekijken, raadpleegt u het rapportagedashboard van Google Surveys.