Uw enquêteresultaten delen

Deel uw enquêteresultaten openbaar of met individuele mensen.

Enquête-eigenaren bewerken

Met Google Surveys kunt u de eigenaren van uw enquête bewerken. Enquête-eigenaren kunnen enquêtegegevens openen, enquêtes verwijderen en de privacyrechten voor een enquête instellen. Enquête-eigenaren hebben een Google-account nodig.

Voordat u een enquête indient voor beoordeling

Als u tijdens het maken van de enquête op de bevestigingspagina komt, kunt u de eigenaren van de enquête bewerken voordat de enquête wordt gestart.

Een enquête-eigenaar toevoegen of verwijderen:

1. Klik onder Details op Bewerken [Bewerken].
  2. Toevoegen: Geef het e-mailadres van de nieuwe eigenaar op en klik op UITNODIGEN.
  3. Verwijderen: Klik naast het e-mailadres van de gebruiker op VERWIJDEREN.
  4. Klik op GEREED.
Als een enquête wordt uitgevoerd of als deze al is voltooid

U kunt de enquête-eigenaren ook bewerken nadat de enquête is gestart of als deze al is voltooid. Een andere eigenaar aan uw enquête toevoegen:

1. Klik op de pagina Mijn enquêtes op de enquête die u wilt bekijken.
  2. Klik bovenaan de pagina op Delen [Delen].
  3. Toevoegen: Geef het e-mailadres van de nieuwe eigenaar op en klik op UITNODIGEN.
  4. Verwijderen: Klik naast het e-mailadres van de gebruiker op VERWIJDEREN.
  5. Klik op GEREED.

Uw gegevens openbaar maken

Door de enquête openbaar te maken, kan iedereen met de link naar de enquête de enquêteresultaten openen. Uw enquête kan openbaar worden vermeld en wordt doorzoekbaar op Google of andere zoekmachines. U kunt anderen de link sturen via e-mail, Facebook, Twitter of op papier.

Uw enquête instellen voor openbaar gebruik:

1. Log in bij Google Surveys.
  2. Klik op de pagina Mijn enquêtes op de enquête die u wilt bekijken.
  3. Klik bovenaan de pagina op Delen [Delen].
  4. Klik onder Enquête openbaar maken op de schakelaar om uw enquête in te stellen op Openbaar zichtbaar.
  5. Klik op GEREED.

Als u later besluit uw gegevens weer privé te maken, volgt u dezelfde stappen als hierboven en klikt u op Privé maken.