Användarvillkor för kampanjerbjudande – Stadia Pro

• Kampanjerbjudandet om Stadia Pro i tre (3) månader är tillgängligt för personer bosatta i Sverige.
  • Koden kan lösas in vid skapandet av kontot eller, för de som redan har Stadia-konton, i inställningarna på stadia.com.
  • Värdet av erbjudandet är 297 SEK.
  • Behörighetsregler:
    • Om koden ursprungligen tillhandahölls som en del av ett Stadia Premiere Edition-paket, kan koden bara lösas in av användare som inte tidigare har löst in en kod som ursprungligen tillhandahölls som en del av ett Stadia Premiere Edition-paket eller Founder’s Edition-paket.
    • Om koden ursprungligen tillhandahölls som ett Buddy Pass eller Pro Pass, kan koden bara lösas in av användare som inte tidigare har löst in en kod som ursprungligen tillhandahölls som ett Buddy Pass eller Pro Pass.
  • Om du har ett befintligt aktivt Stadia Pro-abonnemang, kommer inlösning av koden att förlänga ditt befintliga Stadia Pro-abonnemang med tre (3) månader utan kostnad.
  • Om du inte har en befintlig Stadia Pro-prenumeration, kommer inlösning av koden ge dig möjlighet att prenumerera på Stadia Pro med dina tre första (3) månader utan kostnad.
  • Du får samma fördelar under de första tre (3) månaderna som under efterföljande månader av din prenumeration. Du måste ange en giltig betalningsmetod vid registreringen, men du kommer inte att debiteras förrän de tre (3) månaderna har gått ut och du kan säga upp prenumerationen när som helst. Om du inte vill bli debiterad måste du säga upp prenumerationen innan perioden på tre (3) månader är slut. Besök g.co/stadia/subscriptions om du vill veta mer om hur du hanterar eller säger upp prenumerationen.
  • När perioden på tre (3) månader är slut kommer du att debiteras Stadia Pros standard månatliga prenumerationspris, för närvarande 99 SEK/mån i Sverige.
  • Inga återbetalningar görs för delar av en faktureringsperiod. Tilläggsinnehåll återbetalas inte.
  • Om du avslutar prenumerationen på Stadia Pro förlorar du åtkomsten till alla prenumerationsspel (och tillhörande tillägg) som du har hämtat med Stadia Pro (“prenumerationsspel” är de spel du får åtkomst till som en del av din prenumeration på Stadia Pro). Du förlorar inte åtkomsten till spel du har köpt eller tillägg som du har köpt till dessa spel.
  • Om du börjar återprenumerera på Stadia Pro återställs åtkomsten till de prenumerationsspel (och tillhörande tillägg) som du tidigare har hämtat med Stadia Pro, förutsatt att sådana spel fortfarande är tillgängliga på Stadia.
  • Om du har köpt tillägg till ett spel har du bara åtkomst till det innehållet så länge du har åtkomst till själva spelet.
  • Beroende av tillgänglighet. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Stadia förbehåller sig rätten att göra ändringar i dessa villkor från tid till annan, och sådana ändringar kommer att gälla för framtida beställningar.
  • Ett aktivt Google-konto och Stadia-registrering krävs. Stadias användarvillkor och Stadias integritetsmeddelande gäller vid användning av Stadia.
  • Kampanjanordnare: Google Commerce Ltd., Gordon House Barrow Street Dublin 4, Irland.