Algemene voorwaarden voor de promotie-aanbieding van Stadia Pro

• De promotie-aanbieding van drie (3) maanden voor Stadia Pro is beschikbaar voor inwoners van Nederland en België.
  • De code kan worden verzilverd bij het aanmaken van een Stadia-account of, voor de personen die reeds over een Stadia-account beschikken, in de instellingen op stadia.com.
  • Voorwaarden:
  • Indien de code oorspronkelijk deel uitmaakte van een Stadia Premiere Edition pakket, kan de code enkel verzilverd worden door gebruikers die nog geen code hebben verzilverd die oorspronkelijk deel uitmaakte van een Stadia Premiere Edition of Founder’s Edition pakket.
  • Indien de code oorspronkelijk werd verstrekt als Buddy Pass of Pro Pass, kan de code enkel verzilverd worden door gebruikers die nog geen code hebben verzilverd die oorspronkelijk werd verstrekt als Buddy Pass of Pro Pass.
  • Als je een bestaand en actief Stadia Pro-abonnement hebt, zal het verzilveren van de code je bestaande Stadia Pro-abonnement met drie (3) maanden verlengen, zonder kosten.
  • Als je nog geen bestaand en actief Stadia Pro-abonnement hebt, zal het verzilveren van de code jou de mogelijkheid geven om je de eerste drie (3) maanden kosteloos op Stadia Pro te abonneren.
  • Je beschikt in de eerste drie (3) maanden over dezelfde voordelen als in de toekomstige maanden dat je lid bent.
  • Bij het aanmelden moet je een geldige betaalmethode opgeven, maar er worden geen kosten in rekening gebracht totdat de eerste drie (3) maanden zijn verstreken. Je kunt het abonnement op elk gewenst moment opzeggen. Als je niet wilt dat er kosten in rekening worden gebracht, moet je het abonnement opzeggen voordat de periode van drie (3) maanden is verstreken. Ga naar g.co/stadia/subscriptions voor meer informatie over hoe je je abonnement kunt beheren en opzeggen.
  • Aan het einde van de periode van drie (3) maanden wordt de standaard maandelijkse prijs voor een Stadia Pro-abonnement in jouw land automatisch in rekening gebracht. Een Stadia Pro-abonnement kost momenteel € 9,99 per maand.
  • Er zijn geen terugbetalingen mogelijk voor gedeeltelijke factureringsperioden. Add-on-content wordt niet terugbetaald.
  • Als je je Stadia Pro-abonnement opzegt, verlies je de toegang tot kosteloze games en add-ons die je hebt geclaimd met Stadia Pro. Je behoudt de toegang tot games die je hebt gekocht en tot add-ons die je voor die games hebt gekocht.
  • Als je je opnieuw op Stadia Pro abonneert, krijg je weer toegang tot games en add-ons die je eerder hebt geclaimd met Stadia Pro.
  • Als je add-ons hebt gekocht voor een bepaalde game, heb je alleen toegang tot die add-ons als je toegang hebt tot de game.
  • Stadia behoudt zich het recht voor om deze aanbieding op elk moment te wijzigen of te annuleren.
  • Je moet een actief Google-account hebben en zijn geregistreerd bij Stadia. Op het gebruik van Stadia zijn de servicevoorwaarden en de privacyverklaring van Stadia van toepassing.
  • Google Commerce Ltd., Gordon House Barrow Street Dublin 4, Ierland