If you are contacting us in regards to the free Stadia Premiere Edition with the purchase of a 29.99$ game promotion, please note that emails with redemption codes and instructions will be sent within 1-2 weeks of your purchase. If it has been less than a week since your form of payment was charged, we ask that you please be patient. Please see our FAQ and T&Cs for more. Thank you!

Vilkår og betingelser for Stadia Pro-kampagnetilbud

• Kampagnetilbuddet med tre (3) måneders prøveabonnement på Stadia Pro er  tilgængeligt for personer bosiddende i Danmark.
  • Koden kan indløses under kontooprettelsen eller, hvis du allerede har oprettet en konto, under indstillinger på stadia.com.
  • Værdien af tilbuddet er 207 DKK.
  • Regler for brug af koden:
    • Hvis du oprindeligt modtog koden i forbindelse med en Stadia Premiere Edition pakke, kan koden kun indløses af brugere, der ikke tidligere har indløst en kode, som de oprindeligt modtog i forbindelse med en Stadia Premiere Edition eller Founder's Edition pakke.
    • Hvis du oprindeligt modtog koden som et Buddy Pass eller et Pro Pass, kan koden kun indløses af brugere, der ikke tidligere har indløst en kode, som de oprindeligt modtog som et Buddy Pass eller et Pro Pass.
  • Hvis du allerede har et gældende aktivt Stadia Pro abonnement, bliver dit gældende Stadia Pro abonnement forlænget med tre (3) måneder omkostningsfrit, hvis du indløser koden.
  • Hvis du ikke har et gældende Stadia Pro abonnement, får du, hvis du indløser koden, mulighed for at tegne et Stadia Pro abonnement, hvor de første tre (3) måneder er gratis.
  • Du får adgang til de samme fordele i dine første tre (3) måneder, som du har adgang til i fremtidige måneder med fast abonnement.
  • Der skal angives en gyldig betalingsform ved tilmeldingen, men du debiteres først, når perioden på tre (3) måneder er udløbet. Du kan til enhver tid opsige abonnementet. Hvis du ikke vil debiteres, skal du opsige abonnementet, før perioden på tre (3) måneder udløber. Gå til g.co/stadia/subscriptions for at se, hvordan du administrerer eller opsiger dit abonnement.
  • Når perioden på tre (3) måneder er udløbet, debiteres du standardprisen på Stadia Pro-abonnementet, som i øjeblikket er 69,00 DKK om måneden i Danmark($9,99 USD pr. måned i USA).
  • Der udstedes ikke refusion for delvise faktureringsperioder. Eventuelt indhold, du har tilføjet, kan ikke refunderes.
  • Hvis du opsiger dit Stadia Pro-abonnement, mister du adgangen til de abonnements-baserede spil og dertilhørende tilføjelser, du har fået adgang til med Stadia Pro. (“Abonnements-baserede spil” er de spil, du har adgang til som en del af dit Stadia Pro-abonnement.) Du mister ikke adgangen til de spil, du har købt, eller de tilføjelser, du har købt til disse spil.
  • Hvis du genaktiverer abonnementet på Stadia Pro, gendannes adgangen til de abonnements-baserede spil og dertilhørende tilføjelser, du tidligere har haft adgang til med Stadia Pro.
  • Hvis du har købt tilføjelser til et bestemt spil, har du kun adgang til disse tilføjelser, så længe du har adgang til spillet.
  • Stadia forbeholder sig retten til når som helst at ændre disse Vilkår, og at sådanne ændringer gælder for fremtidige ordrer.
  • Der kræves en aktiv Google-konto og tilmelding til Stadia. Brugen af Stadia er underlagt Stadias servicevilkår og Stadias erklæring om privatliv.
  • Kampagneafsender:  Google Commerce Ltd., Gordon House Barrow Street Dublin 4, Irland.