Användarvillkor för att testa Stadia gratis (1-månadskampanj)

• Kampanjerbjudandet om att prova på Stadia Pro i en (1) månad är tillgängligt för nya och befintliga kunder som har ett Stadia-konto (gäller inte för aktiva eller tidigare aktiva Stadia Pro-prenumeranter).
  • Du får samma förmåner under provperioden på en (1) månad som du får som betalande medlem.
  • Du måste ange en giltig betalningsmetod vid registreringen, men inga pengar dras förrän efter den första (1) månaden och du kan säga upp prenumerationen när som helst. Om du inte vill bli debiterad måste du säga upp prenumerationen innan provperioden på en (1) månad är slut. Besök g.co/stadia/subscriptions om du vill veta mer om hur du hanterar eller säger upp prenumerationen.
  • När provperioden på en (1) månad är slut debiteras du standardpriset för en månadsprenumeration på Stadia Pro i ditt land. Prenumerationspriset för Stadia Pro är för närvarande 99 SEK/mån i Sverige.
  • Inga återbetalningar görs för delar av en faktureringsperiod. Extra innehåll återbetalas inte.
  • Om du avslutar prenumerationen på Stadia Pro förlorar du åtkomsten till alla spel och allt extra innehåll som du har hämtat utan kostnad med Stadia Pro. Du förlorar inte åtkomsten till spel du har köpt eller extra innehåll som du har köpt till dessa spel.
  • Om du börjar prenumerera på Stadia Pro igen återställs åtkomsten till de spel och det extra innehåll som du tidigare har hämtat utan kostnad med Stadia Pro.
  • Om du har köpt extra innehåll till ett spel har du bara åtkomst till det extra innehållet så länge du har åtkomst till själva spelet.
  • Gäller så länge lagret räcker. Stadia förbehåller sig rätten att ändra eller avsluta erbjudandet när som helst.
  • Ett aktivt Google-konto och Stadia-registrering krävs. Stadias användarvillkor och Stadias integritetsmeddelande gäller vid användning av Stadia.
  • Kampanjanordnare: Google Commerce Ltd., Gordon House Barrow Street Dublin 4, Ireland