Användarvillkor för rabatt på nästa spel du köper i Stadia Store

Följande villkor gäller för alla erbjudanden om rabatt på nästa spel du köper på Stadia:

• Erbjudandet upphör att gälla den 31 december 2020.
  • Rabatten kan användas nästa gång du köper ett grundspel eller ett innehållspaket som innehåller ett grundspel i Stadia Store. Rabatten dras av automatiskt i kassan.
  • Erbjudandet är inte giltigt utanför Stadia Store och får inte användas vid köp av extra innehåll (inklusive objekt i spel, virtuell valuta och tillägg), paket med extra innehåll som inte innehåller ett grundspel eller prenumerationer.
  • Ett aktivt Google-konto och Stadia-registrering krävs. Du måste vara en aktiv eller tidigare prenumerant på Stadia Pro För att kunna utnyttja den här rabatten på 100 SEK. Stadias användarvillkor och Stadias sekretessmeddelande gäller vid användning av Stadia.
  • Erbjudandet gäller endast en transaktion. Om rabatten överstiger priset på spelet eller paketet tillämpas rabatten upp till och med spelets eller paketets pris. Den outnyttjade delen av rabatten får inte användas vid en separat transaktion.
  • Erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudanden eller kampanjer och får inte säljas, överföras eller överlåtas. Erbjudandet har inget värde i kontanter och kan inte lösas in mot kontanter.
  • Om du returnerar något som du har köpt med denna rabatt är det beloppet du betalade som återbetalas i enlighet med Stadias återbetalningspolicy och du har inte rätt att utnyttja rabatten på nytt vid ett senare köp.
  • Erbjudandet är endast tillgängligt för köp och gäller inte förbeställningar.
  • Kampanjanordnare:  Google Commerce Ltd., Gordon House Barrow Street Dublin 4, Irland

Se användarvillkoren för erbjudanden i ditt land via länkarna nedan:

Belgien (fr) (de)

Kanada (engelska)

Kanada (franska)

Danmark

Finland

Frankrike

Tyskland

Irland

Italien

Nederländerna

Norge

Spanien

Sverige

Storbritannien

USA