Starting November 9, 2022, Stadia will attempt to automatically process refunds for all purchases of games, add-on content and subscriptions fees other than Stadia Pro made through the Stadia store. We ask for your patience as we work through each transaction and that you refrain from contacting Customer Support as they will not be able to expedite your refund during this time. For more information, check the Announcement FAQ.

Stadia-ohjaimen ongelmanratkaisu

Jos Stadia-ohjain ei reagoi tai sen yhdistäminen laitteeseen ei onnistu, seuraa alla olevia ohjeita.

Reagoimattoman Stadia-ohjaimen palauttaminen
Jos Stadia-ohjain ei muodosta yhteyttä laitteeseen, kokeile seuraavia ohjeita ennen laitteiston tehdasasetusten palauttamista.
  1. Liitä Stadia-ohjain virtalähteeseen toimivan laturin ja USB-C®-johdon avulla 30 minuutiksi.
  2. Paina ohjaimen Y-painiketta Y button ja sitten paina Stadia-painiketta Stadia-painike kymmenen sekunnin ajan ja sitten vapauta painike.
  3. Paina Stadia-painiketta Stadia-painike kahden sekunnin ajan tai liitä se virtalähteeseen.
Stadia-ohjaimen sammuttaminen ja käynnistäminen uudelleen

Jos Stadia-ohjain on yhdistetty laitepariksi langattomasti Bluetoothilla tai liitetty USB-johdolla ja haluat lopettaa sen käytön:

1. Paina Stadia-painiketta Stadia-painike neljän sekunnin ajan.
    • Ohjain värisee ja sen tilavalo sammuu.
  2. Ohjaimen käynnistäminen uudelleen:
    • Jos käytät langallista yhteyttä, liitä ohjain takaisin tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen.
    • Jos käytät langatonta linkitystä, paina Stadia-painiketta Stadia-painike, kunnes ohjain värisee.
Ohjaimen tehdasasetusten palauttaminen

Jos Stadia-ohjaimen kanssa on ongelmia, mutta näistä ohjeista ei ole apua, palauta tehdasasetukset:

1. Varmista, että Stadia-ohjain on päällä.
  2. Paina Google Assistant Assistant button‑ ja KuvakaappausCapture button ‑painikkeita yhtä aikaa kuusi sekuntia.
  3. Ohjain värisee ja sen tilavalo vilkkuu.
Huom. Kun tehdasasetukset on palautettu, sinun on muodostettava laitepari uudelleen Bluetoothin kautta.

Yhteys- ja parinmuodostusongelmien korjaaminen

Jos tarvitset apua ohjaimen yhdistämiseen tai laiteparin muodostamiseen, lue usein kysyttyjä kysymyksiä Stadia-ohjaimen yhdistämisestä.

Stadia-ohjaimen ohjelmistopäivitykset

Voit ottaa Bluetooth-tilan käyttöön Stadia-ohjaimessa osoitteessa stadia.google.com/controller 31.12.2024 asti. Tässä tilassa voit yhdistää ohjaimen laitteisiin langattomasti Stadian sulkemisen jälkeen.