Starting November 9, 2022, Stadia will attempt to automatically process refunds for all purchases of games, add-on content and subscriptions fees other than Stadia Pro made through the Stadia store. We ask for your patience as we work through each transaction and that you refrain from contacting Customer Support as they will not be able to expedite your refund during this time. For more information, check the Announcement FAQ.

Find og løs problemer med Stadia-controlleren

Hvis din Stadia-controller ikke reagerer, eller du har problemer med at forbinde den til en enhed, kan du følge vejledningen nedenfor.

Få en Stadia-controller, der ikke reagerer, til at blive responsiv igen
Hvis din Stadia-controller ikke kan oprette forbindelse til en enhed, kan du prøve følgende vejledning, inden du udfører en nulstilling af hardwaren.
  1. Brug en fungerende oplader og et USB-C-kabel til at slutte din Stadia-controller til en strømkilde i 30 minutter.
  2. Mens controlleren er slukket, skal du holde Y-knappen Y button nede og derefter hold Stadia-knappen Stadia-knap nede i 10 sekunder og derefter giv slip.
  3. Hold Stadia-knappen Stadia-knap nede i 2 sekunder, eller slut den til en strømkilde.
Sluk din Stadia-controller, og tænd den igen

Hvis din Stadia-controller er parret trådløst med en enhed via Bluetooth eller er tilsluttet med et USB-kabel, og du vil stoppe med at bruge den:

1. Hold Stadia-knappen nede Stadia-knap i 4 sekunder.
    • Controlleren vibrerer, og statuslampen slukker.
  2. Sådan tænder du controlleren igen:
    • Hvis du vil tilslutte controlleren med et kabel, skal du slutte den til din computer eller mobilenhed igen.
    • Hvis du vil oprette trådløs forbindelse, skal du holde Stadia-knappen nede Stadia-knap, indtil controlleren vibrerer.
Gendan fabriksindstillingerne på din controller

Hvis du oplever problemer med din Stadia-controller, og trinene ovenfor ikke hjælper, kan du gendanne fabriksindstillingerne:

1. Sørg for, at Stadia-controlleren er tændt.
  2. Hold knapperne Google Assistent Assistant button og Spilklip Capture button nede samtidig i 6 sekunder.
  3. Controlleren vibrerer, og statuslampen blinker.
Bemærk! Når du har gendannet fabriksindstillingerne, skal du parre din controller igen med enheder via Bluetooth.

Løs forbindelses- og parringsrelaterede problemer

Hvis du har brug for hjælp til at forbinde eller parre din controller med en enhed, kan du gå til de ofte stillede spørgsmål om forbindelse til Stadia-controlleren.

Softwareopdateringer til din Stadia-controller

Indtil den 31. december 2024 kan du bruge webværktøjet på stadia.google.com/controller til at aktivere Bluetooth-tilstand på din Stadia-controller. Med denne tilstand kan du forbinde din controller trådløst til enheder, efter Stadia er lukket ned.