Een beveiligingspincode voor je account toevoegen aan je tv

Nadat je je Stadia-account hebt toegevoegd aan de Chromecast Ultra of je LG®-smart-tv, wordt er gevraagd om een optionele 4-cijferige beveiligingspincode in te stellen op het tv-scherm. Deze pincode is een code die je kunt instellen als je niet wilt dat anderen je account op deze tv gebruiken.

Je pincode toevoegen

Selecteer Voeg een beveiligingspincode toe als dit wordt gevraagd op het tv-scherm of selecteer Klaar om dit over te slaan.

Opmerking: Als je de pincode tijdens het instellen overslaat, moet je je account verwijderen en opnieuw toevoegen aan je tv als je een beveiligingspincode wilt toevoegen.

Je pincode opgeven en bevestigen

1. Gebruik nadat je Voeg een beveiligingspincode toe hebt geselecteerd de knoppen op je controller om je beveiligingspincode op te geven. De sleutel onderaan het tv-scherm geeft aan welk cijfer elke knop vertegenwoordigt.
    • Druk op B button om een cijfer te verwijderen.
  2. Nadat je 4 cijfers hebt opgegeven, geef je ze opnieuw op om je beveiligingspincode te bevestigen.
    • Als de tweede pincode niet overeenkomt met de eerste, moet je de pincode opnieuw opgeven.
    • Druk op B button om te annuleren.
  3. Zodra je beveiligingspincode is bevestigd, druk je op X button op je Stadia-controller om naar het startscherm in je account te gaan.
    • Druk op B button om te annuleren en terug te gaan naar het scherm Accountkiezer.

LG en gerelateerde merken zijn handelsmerken van LG Electronics Inc.