If you are contacting us in regards to the free Stadia Premiere Edition with the purchase of a 29.99$ game promotion, please note that emails with redemption codes and instructions will be sent within 1-2 weeks of your purchase. If it has been less than a week since your form of payment was charged, we ask that you please be patient. Please see our FAQ and T&Cs for more. Thank you!

Indløs en Stadia-kode

Du behøver ikke have en kode for at tilmelde dig Stadia, men hvis du har en Pro Pass-kode, kan du indløse den til et Stadia Pro-prøveabonnement, når du opretter en konto. Visse koder kan også indløses, efter du har oprettet din konto.

Bemærk! Hvis du har en gyldig Founder's Edition-kode, kan du indløse den, når du opretter en ny Stadia-konto, men ikke efter din konto er oprettet.

Hvor er min kode?

Du har muligvis modtaget en kode i forbindelse med et hardwarekøb eller en kampagne.

Hvordan indløser jeg en kode?

Hvis du har en gyldig invitationskode, kan du indløse den, når du opretter din Stadia-konto:

På stadia.com

1. Gå til stadia.google.com/setup på en computer med Google Chrome.
  2. Vælg den Google-konto, du vil oprette kontoen med.
  3. Vælg Ja ud for et af de spørgsmål, der vises efterfulgt af vælg Bekræft.
  4. Markér tekstfeltet efterfulgt af skriv din kode i feltet efterfulgt af vælg Næste.
    • Hvis koden ikke er gyldig, vises der en meddelelse med flere oplysninger. Du kan stadig oprette din konto, hvis du ikke har en gyldig kode. Du skal bare vælge Tilbage for at vende tilbage til forrige trin og vælge Nej til alle spørgsmålene.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at oprette din Stadia-konto.

På din mobilenhed

1. Åbn den nyeste version af Stadia-appen Stadia icon på din mobilenhed.
  2. Log ind med den Google-konto, du vil bruge.
  3. Angiv den invitationskode, der blev sendt til dig.
  4. Tryk på Næste.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at oprette din Stadia-konto.

Del eller indløs Stadia med et Buddy Pass

Stadia Founders kan give en ven en tre måneders prøveperiode på Stadia Pro ved at sende en Buddy Pass-invitationskode til vennen. Når du har indløst et Buddy Pass, får du adgang til disse fordele:

• Tre måneders abonnement på Stadia Pro (Bemærk! Du skal angive et betalingskort)
  • Få adgang til gratis spil, rabatter og 4K HDR-streaming i abonnementsperioden på tre måneder, og så længe du har et aktivt abonnement.

Bemærk! Hvis den Founder, der gav dig dit Buddy Pass, returnerer sin Founder's Edition, vil alle ubrugte Buddy Pass-invitationskoder være ugyldige.

Find og del Buddy Pass-invitationskoden

Kort efter du har modtaget din Stadia-pakke, genereres der en Buddy Pass-invitationskode. Når dit Buddy Pass er klar, vises der en notifikation i Stadia-appen.

Sådan finder og deler du Buddy Pass-invitationskoden:

1. Åbn den nyeste version af Stadia-appen Stadia icon på din mobilenhed.
  2. Tryk på notifikationen efterfulgt af Send kode.
  3. Følg vejledningen på skærmen, og vælg, hvordan du vil sende invitationskoden.

Indløs Buddy Pass-invitationskoden

Når du opretter en ny Stadia-konto, kan du indløse dit Buddy Pass på stadia.com eller på din mobilenhed ved hjælp af Stadia-appen Stadia icon. Hvis du vil låse op for Stadia med din Buddy Pass-invitationskode, skal du følge vejledningen øverst i denne artikel.

Indløs en kode på en eksisterende konto

Hvis du har en Stadia-konto, kan du indløse en gyldig kodestadia.com for at forlænge dit eksisterende Stadia Pro-abonnement eller starte et prøveabonnement, hvis du ikke er Pro-abonnent endnu.

Bemærk! Hvis du har en gyldig Founder's Edition-kode, kan du indløse den, når du opretter en ny Stadia-konto, men ikke efter din konto er oprettet.

Sådan indløser du en kode på din konto:

1. Log ind på din konto på stadia.com.
  2. Øverst til højre skal du vælge din avatar efterfulgt af Indstillinger for Stadia.
  3. Vælg Indløs kode til venstre.
  4. Indtast din kode i tekstfeltet, og vælg Indløs.
  5. Hvis koden er gyldig, vises et bekræftelsesfelt.

Bemærk! Hvis koden ikke kan indløses, vises en meddelelse med en forklaring. Du kan f.eks. ikke indløse en kode, hvis den er ugyldig, eller hvis du har en forældrestyret konto, der kræver godkendelse fra administratoren af familiegruppen, før du kan indløse en kode.

Regler og begrænsninger

• Hver unik kode kan kun indløses én gang.
  • Du kan kun indløse én type Stadia Pro-kode på den samme konto. F.eks.:
    • Hvis du allerede har indløst en kode, der fulgte med en hardwarepakke, kan du ikke indløse en anden kode, der også fulgte med en hardwarepakke. Du kan dog stadig indløse en kampagnekode på kontoen, f.eks. et Pro Pass.
    • Hvis du har et prøveabonnement på Stadia Pro og aldrig har indløst en kode på din konto, kan du indløse 1 (én) kode, der fulgte med en hardwarepakke, og 1 (én) kampagnekode, f.eks. et Pro Pass.
  • Hvis du er medlem af en familiegruppe og har en forældrestyret konto og forsøger at indløse en kode, bliver der sendt en anmodning til administratoren af familiegruppen. Administratoren af familiegruppen skal godkende anmodningen, før koden kan indløses på kontoen.
  • Hvis du opsiger dit Stadia Pro-abonnement og derefter indløser en gyldig kode på din konto, forlænges dit abonnement til en ny opsigelsesdato.
  • Hvis betalingen for dit Stadia Pro-abonnement stadig behandles, kan du muligvis ikke indløse en kode, før betalingen er færdigbehandlet.