Notifikation

Starting November 9, 2022, Stadia will attempt to automatically process refunds for all purchases of games, add-on content and subscriptions fees other than Stadia Pro made through the Stadia store. We ask for your patience as we work through each transaction and that you refrain from contacting Customer Support as they will not be able to expedite your refund during this time. For more information, check the Announcement FAQ.

Stadia-controllerens funktioner og specifikationer

Du kan slutte din Stadia-controller til en kompatibel enhed med et USB-kabel eller en trådløs Bluetooth® Low Energy-forbindelse.

Udsigt over Stadia-controller med knapper fremhævet

Stadia-controlleren med øverste knapper fremhævet

Bundia af Stadia-controller med mikrofonen, headsetstik og etiketplade fremhævet.

Knapper og styring

Stadia-knap Stadia-knap
Stadia-knappen bruges til at tænde og slukke Stadia-controlleren. Den har en indbygget statuslampe.
Hvis du vil gøre følgende... Skal du gøre dette:
Tænde Stadia-controlleren

Hold Stadia-knappen Stadia-knap nede, indtil controlleren vibrerer.

Du kan gøre din controller klar til parring med en Bluetooth-enhed ved at holde Stadia-knappen og knappen Y button nede.

Slukke controlleren

Hold Stadia-knappen nede Stadia-knap i 4 sekunder.

Hvis controlleren er sluttet til en enhed med et USB-kabel, slukkes controlleren, hvis kablet frakobles.

Slukke controlleren (fuld nedlukning)

Hold Stadia-knappen Stadia-knap nede i 8 sekunder for at slukke controlleren (fuld nedlukning). Dette kan være en god idé for at foretage en nulstilling, hvis controlleren ikke reagerer.

Gameplay-styring

Knapperne på oversiden

A-knappen A button

B-knappen B button

X-knappen X button

Y-knappen Y button

Knapperne på oversiden kan bruges til forskellige handlinger, afhængigt af hvad du spiller.

Knapperne på bagkanten

Venstre bumper (L1)
L1 button

Venstre trigger (L2)
L2 button

Højre bumper (R1)
R1 button

Højre trigger (R2)
R2 button

Knapperne på bagkanten er de bumpere og triggers, der sidder øverst på Stadia-controlleren.

D-pad

Op
Up button

Ned
Down button

Venstre
Left button

Højre
Right button

D-pad'en kan bevæges i 8 retninger og bruges til at udføre retningsbestemte handlinger (op, ned, venstre, højre eller diagonalt).

Joysticks

Venstre joystick
Left stick
(L3)
L3

Højre joystick
R stick
(R3)
R3

Stadia-controlleren har to joysticks, der kan roteres 360°. De bruges som regel til at bevæge din karakter eller til at flytte kameravinklen.

Du kan trykke på joystickene på samme måde som på en knap. Disse "knapper" kaldes L3 og R3.

Menu
Stadia menu button
Denne knap bruges ofte til at sætte spil på pause eller tilgå spilmenuer.
Valgmuligheder
Stadia options button
Denne knap bruges ofte til at sætte spil på pause eller tilgå spilmenuer.
Assistent
Assistant button
Denne knap kan ikke længere bruges til at tale med Google Assistent.
Optageknap
Capture button
Denne knap kan ikke længere bruges til at tage screenshots eller optage videoklip.
Statuslampe
Lyser orange Solid orange light Controlleren lader op. Statuslampen slukker, når opladningen er fuldført.
Blinker orange Blinking orange light Controlleren er klar til parring med en enhed via Bluetooth.
Blinker hvidt Blinking white light Controlleren er klar til at oprette trådløs forbindelse til en parret enhed.
Lyser hvidt Solid white light Controlleren er tændt og har forbindelse til en enhed.
3,5 mm høretelefonstik

Du kan slutte høretelefoner til dette stik, når din Stadia-controller er tilsluttet en enhed med et USB-kabel. Høretelefonstikket fungerer ikke, når controlleren har trådløs forbindelse via Bluetooth.

• Hvis du ikke hører lyd, når din Stadia-controller er tilsluttet en computer, og dit headset er sat i lydstikket, skal du skifte lydkilden på din computer til output direkte til controlleren.
  • Hvis du slutter din Stadia-controller til en computer og får lyd i lav kvalitet via høretelefonstikket, skal du slutte dit headset direkte til din computer.
USB-C® port
  • Du kan oplade Stadia-controllerens batteri ved at slutte den til en strømadapter eller en USB-port på en computer med et USB-C-kabel.
  • Du kan bruge Stadia-controlleren med ledning ved at slutte den til en enhed, der har en USB-port, f.eks. en computer eller en mobilenhed, ved hjælp af et USB-C-kabel.
    • Hvis du slutter den til en computer ved hjælp af et USB-A til USB-C-kabel, skal du sørge for at sætte USB-C-siden af kablet i Stadia-controlleren. Vi fraråder at slutte USB-A-siden til Stadia-controlleren via en adapter.
  • Hvis du vil oplade Stadia-controlleren under trådløst spil, skal du tænde controlleren, forbinde den trådløst til en enhed og derefter slutte den til en strømadapter eller computerens USB-port. Hvis du vil oplade din controller under trådløst gameplay på din computer eller mobilenhed, skal du slutte den til en strømadapter.
  • Brug et USB-C-kabel til at forbinde Stadia-controlleren til en anden controller i tandemtilstanden.
Tekniske specifikationer for Stadia-controlleren

Bluetooth

Bluetooth Low Energy 4.2 (BLE)

Stik til headset

3,5 mm headsetstik

Bemærk! Høretelefonstikket understøttes ikke i Bluetooth-tilstand.

USB-port

USB-C-port til opladning, gameplay med ledning og Tandemtilstand

Vægt

268 g

Mål

163 mm x 105 mm x 65 mm

Batteri

Internt genopladeligt Li-Ion-batteri

BLUETOOTH er et registreret varemærke tilhørende Bluetooth SIG, Inc.

USB-C™ er et registreret varemærke tilhørende USB Implementers Forum.